HEJ

Hej. Anna heter jag. Det här är mitt nya internethem. (VÄLKOMNA) (Snabbguide: portfolio för de målningar jag har gjort finns längst upp till höger, bredvid portfoliot finns också en länk till att börja följa mig på Bloglovin’. Annars finns det mesta i kategorin till höger, och vill ni säga hej/fråga om nåt så skriv till annahorn@mail.com eller fyll i kontaktformuläret som du också hittar längst upp till höger.)

Jag skapade en ny blogg för att försöka få en nystart, min förra blogg gav mig lite prestationsångest om att allt behövde vara vackert och att jag inte fick utrymme för att vara o-vacker. Den blev för smalspårig och jag hade inte riktigt rum att utvecklas. Ska försöka göra något bättre utav det här. Jag kommer nog mest visa det jag har målat, men även annat jag tillverkar osv.

Hoppas ni vill stanna kvar, puss.

Annonser

6 svar

 1. Hej,

  Besökstoppen är en helt ny bloggtopplista som har fiffiga funktioner som att kunna knyta etiketter till sitt konto och en sökfunktion på sidan. Detta för att bloggläsare ska kunna hitta nya bloggar på ett enkelt sätt. Hela idén med Besökstoppen är att sidan riktar sig främst till bloggläsare och inte bara bloggare, som andra topplistor riktar sig till.

  Medlemmar får en lättillgänglig och snyggt presenterad statistik och självklart kommer det generera mer besök till er blogg eftersom fler kommer att uppmärksamma den via Besökstoppen. Medlemskap är så klart gratis.

  Mvh
  Besökstoppen

  2012/11/20 kl. 18:04

 2. Ylva

  Låter alldeles fantastiskt!

  2012/11/21 kl. 21:20

 3. Jag vill stanna här en evighet helst. De verk du lagt upp här hittills är fantastiska, som du. Kram.

  2012/11/23 kl. 12:13

 4. Åh, Anna, du är helt fantastisk! Ville skriva något mer… konstruktivt och målande men FANTASTISK var allt jag kunde komma på. Fina fina du. Har saknat dig och saknar dig så mycket.

  2012/11/24 kl. 11:13

 5. åh vad glad jag blir. ja.

  2012/11/29 kl. 13:43

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s